Wij zoeken een doktersassistente, verpleegkundige of andere paramedisch geschoolde professional (niveau 4) met een luisterend oor, warm hart, snel van geest en zorgvuldig van aard. 

 

Eerste aanspreekpunt bij spoedeisende huisartsenzorg

Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere heer met hartkloppingen, een doe-het-zelver met een snijwond, een hockeyster die haar knie heeft verdraaid: na kantoortijden bellen zij de spoedpost huisartsen, en jij bent de eerste die hen te woord staat.

 

Wat ga je doen?

Eerst check je of er sprake is van een levensbedreigende situatie. Ja? Dan bel je de meldkamer en regel je een ambulance. Nee? Dan stel je de patiënt een aantal aanvullende vragen om te achterhalen of, en zo ja hoe snel, de patiënt moet worden gezien door een huisarts. Ongeruste patiënten stel je gerust. Verwarde patiënten probeer je te doorgronden. Opstandige patiënten probeer je te kalmeren. Minder urgente zorgvragen handel je zelf telefonisch af en in andere gevallen overleg je met de regie-arts of plan je een consult of visite.

 

Dynamisch!

Vervelen is er op de spoedpost niet bij. Soms is het razend druk, maar er is tijdens een dienst altijd wel even tijd voor een praatje met een collega-triagist, huisarts of chauffeur. Bij hen kan je ook terecht met een vraag of om even stoom af te blazen na een moeilijk gesprek. Ook je teamleider staat altijd voor je klaar. Zorgen doen we samen – met jou én voor jou.

 

Lijkt het je wat?

Voldoe je aan onze opleidingseisen én ben je bereid om wisselende diensten te draaien in de avonden, nachten en weekenden, dan hopen we dat je snel contact met ons opneemt!

 

Proef de sfeer!

Twijfel je of het wat voor je is? Bel of mail ons! Loop een paar uurtjes mee, spreek met beginnende en ervaren triagisten en proef de sfeer op de post. Je bent van harte welkom.

 

Geen triage-diploma? Wij leiden je op!

Je start je dienstverband met een werk/leertraject. Dit bestaat uit het meelopen met diensten en diverse theoretische en praktische trainingen. Wanneer je het opleidingstraject volledig hebt doorlopen krijg je het landelijke erkende diploma Triagist. Na het behalen van het diploma is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk.

 

De beste match!

 • Je bent gediplomeerd triagist, doktersassistent, verpleegkundige, fysiotherapeut, maatschappelijk zorgverlener of je hebt een andere paramedische opleiding gevolgd (niveau 4);
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt hart voor de zorg;
 • Als professional wil jij je ontwikkelen en hoge kwaliteit van zorg blijven leveren;
 • Je vindt het fijn om afwisselende diensten te draaien in de avond, nacht en weekenden;
 • Je bent computervaardig.

Wil je opgeleid worden als triagist, dan is minimaal een jaar werkervaring een voorwaarde.

Voldoe je (nog) niet aan deze functie-eisen, maar spreekt de functie je wel aan? Neem dan toch (vrijblijvend) contact met ons op. Wie weet zijn er andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een rol als balie-assistent.

 

Wij bieden jou:

 • Een volledige opleiding tot het erkende diploma Triagist. Heb je het diploma Triagist al? Dan stroom je direct in;
 • Je kunt rekenen op geaccrediteerde scholing, coaching en ondersteuning gedurende je gehele dienstverband;
 • Je werkt in een professioneel team met collega-triagisten, huisartsen en chauffeurs;
 • De functie is op basis van een 38-urige werkweek ingeschaald in schaal 5 (€ 2.403 – € 3.321) conform de cao Huisartsenzorg. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag over de uren buiten kantoortijd (30-50%), feestdagencompensatie en een eindejaarsuitkering (6%);
 • Een prima pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.

 

Ben jij de triagist die wij zoeken?

Wil jij je ambities waarmaken en kiezen voor een verrassende werkplek als triagist in Utrecht?
Neem dan voor meer informatie contact op met Ingrid Petiet via 06-34028656 (werkdagen: maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag).

Voor je sollicitatie mag je mailen naar: hr@huisartsenutrechtstad.nl