Wil jij de patiënten van de Spoedpost Utrecht Stad (SUS) in Utrecht écht goed helpen met hun zorgvraag? Heb jij interesse om de opleiding tot triagist te volgen?

 

Jouw nieuwe baan

Deze parttime functie als triagist in opleiding is goed te combineren met een baan in een (dag) praktijk en biedt ook veel mogelijkheden voor een passende werk- en privébalans.

De SUS heeft oog voor jouw talent als triagist en stimuleert het ontwikkelen van jouw kwaliteiten en opleiding. Met jouw passie voor de zorg schakel je met artsen en patiënten en ga je adequaat om met feedback. Als triagist ben je de eerste contactpersoon voor patiënten die spoedzorg nodig hebben in de avonden en in het weekend. Je beoordeelt de urgentie van klachten en vragen, je informeert en adviseert patiënten en stelt hen waar nodig gerust. Jij bent de spil in het verstrekken van de juiste zorg op het juiste moment.

Als triagist in opleiding start je met acht inwerkdiensten. Na de vierde dienst vindt er een evaluatie plaats waarin we je leerdoelen bespreken. Daarnaast bieden wij je diverse cursussen en trainingen aan die nodig zijn in jouw ontwikking tot triagist. Na verschillende e-learnings maak je de landelijke kennistoets. Vanaf je eerste werkdag tot diploma rekenen we ongeveer twee jaar. Hiernaast ben je natuurlijk gewoon werkzaam op de post. Hiermee kan je het geleerde direct in de praktijk toepassen.

De SUS biedt spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond-, nacht- en weekend- uren aan inwoners van Utrecht Stad en omliggende dorpen Maartensdijk, Achttienhoven, Groenekan en Westbroek.

Aan de spoedpost zijn ongeveer 40 triagisten verbonden, waaronder een aantal student triagisten. Op maandag tot en met vrijdag werk je samen met drie andere triagisten. In het weekend zijn er meer hulpvragen en werk je met een groter team. Een coördinerende triagist heeft elke dienst een coördinerende rol. Naast de telefonische triage vindt er ook face-to-face (balie) triage plaats.

De triagist valt hiërarchisch gezien onder de teamleiders van de huisartsenpost en wordt medisch-inhoudelijk aangestuurd door de dienstdoende huisarts.

 

Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een organisatie met een platte organisatiestructuur met grote betrokkenheid van de leden. Ongeveer driehonderd huisartsen uit de regio Utrecht zijn aangesloten bij SUS.

De patiënten waarmee je te maken krijgt zijn divers. Je hebt te maken met ouderen, studenten en vanwege de vele sportvelden in de buurt ook veel sporters. Ook traumazorg komt voor. Meestal ken je deze patiënten niet, maar het is wel aan jou om snel in te schatten welke zorg zij nodig hebben. Werken op één van onze huisartsenposten in de regio Utrecht betekent werken in het hart van de spoedzorg.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een achtergrond als doktersassistent of verpleegkundige.
  • Je beschikt over relevante werkervaring in jouw vakgebied.

Jouw collega’s zijn enthousiast, gaan voor kwaliteit en vinden een goede samenwerking zeer belangrijk. Als triagist in opleiding krijg je dagelijks te maken met een grote verantwoordelijkheid. Vertrouwen, eerlijkheid en goed overleg met je collega’s zorgen dan voor een prettige teamspirit. Vanzelfsprekend heb jij passie voor dit vak en blijf je rustig onder druk.

Tenslotte ben je iemand die goed om kan gaan met weerstand en empathisch vermogen is nodig voor de communicatie met de patiënten en de relaties van patiënten.

 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een hartelijk welkom en een duidelijke inwerkperiode waarbij je je snel thuis zult voelen. Daarnaast krijg je bij SUS de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Naast een boeiende en veelzijdige baan ligt er bij SUS ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar. Gedurende de opleiding is dit schaal 4 cao huisartsenzorg € 2.449 tot 3.365 euro bruto per maand bij 38-urige werkweek exclusief een anw-toeslag. Na het voltooien van de opleiding groei je naar schaal 5 cao huisartsenzorg.

Deze functie als triagist in opleiding is perfect te combineren met een baan in een (dag)praktijk en / of met jouw beschikbaarheid die past bij jouw thuissituatie.

  • Wij vragen van jou toewijding en beschikbaarheid van tenminste acht uur per week in de ANW-uren. Dit betekent dat je elke week minimaal één dienst werkt. Meer uren werken is mogelijk, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.
  • Je werkt ook mee in de nachtdiensten. Om de verdeling eerlijk te houden draai je minimaal acht nachtdiensten per jaar.
  • Het kunnen overleggen van een vaccinatie Hepatitis B + titer bepaling is een vereiste.

 

Ben jij de triagist in opleiding die wij zoeken?

Wil jij je ambities waarmaken en kiezen voor een verrassende leer/werkplek als triagist in opleiding bij de SUS?
Neem dan voor meer informatie contact op met Ingrid Petiet via 06-34028656 (werkdagen: maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag).
Voor je sollicitatie mag je mailen naar: hr@huisartsenutrechtstad.nl