Werkgroep

Huisarts

Manon Horsman

Huisarts, lid crisisteam, werkgroep Spoedzorg

Algemeen directeur

Tetman Noordenbos

Huisarts, duo-voorzitter werkgroep Spoedzorg

Mirian van Dijke

Huisarts, duo-voorzitter werkgroep spoedzorg

triagist

Mariska de Velde Harsenhorst

Medisch directeur

Directie assistente

Wat is spoedzorg?

Alle zorg buiten de standaard openingstijden van de huisartsenpraktijken is spoedzorg. Deze zorg kan niet wachten tot de eigen huisartsenpraktijk weer bereikbaar is, en wordt verleend door de huisartsenpost.

Manon Horsman

Als Utrechtse huisartsen zijn we rond de klok verantwoordelijk voor goede zorg aan onze patiënten. In de avond, nacht en tijdens het weekend organiseren we dat gezamenlijk op de Spoedpost.…

We maken meer mogelijk

Als Utrechtse huisartsen zorgen we er gezamenlijk voor dat de Spoedpost goed functioneert, zodat alle zorgverleners op een goede manier de diensten kunnen verrichten. Daarnaast houden we contact met onze ketenpartners, zoals Diakonessenhuis, RAVU en huisartsenposten in de omgeving. We proberen onze zorg gezamenlijk af te stemmen en streven naar goede werkafspraken over en weer. Zo maken wij meer mogelijk.

Ons doel

Iedereen op de Spoedpost Utrecht Stad zo goed mogelijk laten functioneren en daarmee een kwalitatieve goede zorg verzekeren. We denken mee met het management over hoe de zorg inhoudelijk kan worden verbeterd en er is ook aandacht voor het logistieke proces. De kwaliteit van zorg, het aanbod van zorg, de werkdruk op de Spoedpost, de samenwerking op de Spoedpost en met de tweede lijn, scholing van artsen en assistentes, het zijn allemaal zaken waar de werkgroep zich mee bezig houdt.

Kijk voor meer informatie op de website van de spoedpost voor patiënten.

Downloads

Kijk voor actuele werkafspraken, richtlijnen en andere downloads op Corpio.

Corpio is dé startpagina voor je dienst en is specifiek ontwikkeld voor huisartsenposten. Vanuit Corpio kun je onder andere Topicus en andere handige links openen, VIM’s melden en beleid en protocollen opzoeken. Ook vind je daar het laatste nieuws van de SUS. Volg de Spoedflitsen voor meer informatie.

Spoedflits niet ontvangen? Geef het door aan managementassistente@huisartsenutrechtstad.nl.