Huisartsen Utrecht stad gaat een cliëntenraad oprichten. De raad zal adviseren over eerstelijns zorgverlening in Utrecht. Of het nou gaat om huisartsenspoedzorg buiten kantooruren, zorgprogramma’s voor zorgverleners (zoals huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten) of zorg in de praktijk. Het perspectief van de bewoner is essentieel voor het inrichten van de zorg in praktijk, wijk en stad.

We zijn daarom op zoek naar mensen die met ons gestalte gaan geven aan bewonersparticipatie. Ken je als zorgverlener geschikte mensen die lid willen worden van de cliëntenraad? Stuur ze dan de flyer cliëntenraad hieronder. Wil je de flyers in je wachtkamer leggen? We komen ze geprint brengen. Of je gebruikt de tekst van de flyer voor je wachtkamerscherm.

Misschien ken je mensen die best af en toe hun feedback willen geven maar de verplichting van een cliëntenraad teveel van het goede vinden. Ook hen spreken we graag eens want we horen graag veel verschillende mensen. Lees meer in de flyer kritische vrienden.

 

Update november 2023: De cliëntenraad is inmiddels geïnstalleerd, wij zoeken geen leden meer. Kritische vrienden blijven altijd welkom.