Per 1 maart zal Barend van Dijk de functie van directeur van onze regionale organisatietak Organisatie & Infrastructuur gaan vervullen.

Het bestuur van HUS is zeer verheugd u te kunnen melden dat Barend van Dijk per 1 maart de functie van directeur Organisatie & Infrastructuur gaat vervullen binnen de coöperatie Huisartsen Utrecht Stad (HUS).

Ooit begonnen als zorgprofessional, groeide hij al snel door van management, directie naar zelfstandig adviseur/projectmanager in de diverse domeinen. Het gemeentelijke speelveld en de werelden van zorg, zorgverzekeringswet en positieve gezondheid kent hij door en door. Ook heeft hij ruime ervaring met stedelijke projecten en interdisciplinaire samenwerking in de zorg.

Vanuit een gezamenlijk belang stelt hij altijd het inwonersperspectief centraal. Een echte bruggenbouwer die partijen met (schijnbaar) tegenstrijdige belangen weet samen te brengen. Hij beweegt zich soepel tussen de verschillende perspectieven en heeft ruime ervaring in het samenwerken met zorgverleners, gemeenten en zorgverzekeraars, waardoor hij een brede integrale blik op de eerstelijns zorg heeft ontwikkeld.

Barend gaat gestalte geven aan een eerstelijns regio organisatie voor de stad Utrecht, resulterend in de oprichting van een aparte BV O&I onder de vleugels van HUS. Wij kijken er, samen met hem, naar uit om de samenwerking met u verder te verdiepen en uit te bouwen.

 

Namens directie en bestuur van HUS,

Geert Philipsen, algemeen directeur