Het logo van de SUS is aangevuld met het woord Huisartsen. Zet het nieuwe logo op jouw praktijkwebsite. De Huisartsenspoedpost Utrecht stad blijven we afkorten met SUS om verwarring met de HUS te voorkomen. SUS is een dochter van HUS, en nu ook zelf een HUS Vanaf donderdag 1 december voeren we geleidelijk het nieuwe logo van de SUS in.  

De huisartsenspoedposten aangesloten bij InEen kiezen ervoor om in toenemende mate met één gezicht naar buiten te treden. Zo vergroten we de herkenbaarheid en daarmee ook extra aandacht aan het feit dat de huisartsenposten er alleen zijn voor spoedgevallen. SUS liep met het onderdeel spoedpost al voorop, maar minder duidelijk in de naamgeving was dat de post van de huisartsen is.  

Enerzijds wordt landelijk de naamsverandering naar ‘Huisartsenspoedpost’ doorgevoerd en anderzijds ontwikkelt Ineen een campagne met diverse communicatiematerialen. Deze materialen dragen bij aan bewustwording bij patiënten over wanneer zij zich tot de huisartsenspoedpost wenden. Zo weten bewoners dat zij bij de SUS kunnen aankloppen met aangelegenheden die aan de ene kant niet kunnen wachten tot de huisartsenpraktijk weer open is, en aan de andere kant niet acuut of ernstig genoeg zijn voor de SEH van het ziekenhuis.