Ben jij een geboren puzzelaar die blij wordt van plannen en organiseren? Ben jij onze rots in de branding bij het sluitend krijgen van het dienstrooster van Spoedpost Utrecht Stad? Dan ben jij de hands-on planner die wij zoeken!

De SUS biedt spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond-, nacht- en weekend-uren aan inwoners van Utrecht Stad en omliggende dorpen Maartensdijk, Achttienhoven, Groenekan en Westbroek.

Aan de spoedpost zijn ongeveer 70 triagisten, junior triagisten en omloopassistenten verbonden. Daarnaast werken we met een klein aantal uitzendkrachten.

 

Wat ga je doen?

Als triagist planner ben je verantwoordelijk voor het op effectieve en efficiënte wijze inplannen van het rooster in het daartoe behorende roosterprogramma Intershift om tot een volledige bezetting van diensten te komen. Daarnaast zorg je ervoor dat medewerkers altijd beschikken over actuele informatie over hun diensten voor de SUS via het roosterprogramma. Je bent beslissingsbevoegd om zelfstandig te beslissen over de inzet van medewerkers.

De triagist planner valt hiërarchisch gezien onder de teamleider van de SUS.

 

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?

 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig maken van het rooster en het publiceren daarvan;
 • Je vult openstaande diensten;
 • Je signaleert en bespreekt knelpunten en/of bijzonderheden t.a.v. de planning met de teamleiders;
 • Je doet voorstellen ter verbetering van de planning en het rooster aan de teamleiding;
 • Je registreert en verwerkt ziek- en herstel-meldingen, ruilingen en overnames, verlofaanvragen, kilometerdeclaraties en nevenfuncties in het roosterprogramma;
 • Je sluit het rooster maandelijks af ten behoeve van de salarisverwerking;
 • Je maakt een werkverdeling samen met collega triagist planner.

Een veelzijdige rol naast je werkzaamheden als triagist waarin je het eerste aanspreekpunt bent voor medewerkers van de SUS.

 

Onze match!

 • MBO-4 diploma als doktersassistent of verpleegkundige aangevuld met het diploma triagist;
 • Ervaring binnen de (spoed)zorg is een pré;
 • Enthousiast, flexibel, daadkrachtig en een doorzetter;
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en in staat om intern en extern goede contacten te onderhouden.

 

Wij bieden JOU:

Dit betreft een uitbreiding van de functie triagist. Voor de rol van planner gaan we uit van schaal 6 van de CAO Huisartsenzorg mits voldaan wordt aan de functie-eisen van de rol van triagist.

 

Informatie of vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mi Sun van Helvoort- van der Mannen (werkdagen: di t/m vrij) tel. 06 – 42 53 37 37.

 

Interesse?

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via hr@huisartsenutrechtstad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.