Leid jij een project van start tot oplevering en nazorg in goede banen? Wil jij een bijdrage leveren om meer tijd voor de patiënt te creëren door samen met je collega’s de eerstelijnszorg slimmer te organiseren? Lukt het jou om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de medische basiszorg toegankelijk blijft in een groeiende stad? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

De organisatie:

De organisatie & infrastructuur Utrecht Stad (O&I), vallend onder de coöperatie Huisartsen Utrecht Stad (HUS) verenigt de huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten in Utrecht Stad. Samen zetten we ons in om de slagkracht van de eerstelijnsgezondheidszorg te versterken. De O&I Utrecht Stad is een organisatie in oprichting en sterk in beweging. In de O&I-organisatie is op korte termijn behoefte aan een

 

PROJECTLEIDER

Full time (38 uur/week)

N.B. De vacature kan ook door meerdere parttimers worden ingevuld

Wij zoeken:

Een projectleider die ervaring meebrengt in het leiden van diverse projecten waarbij multidisciplinair wordt samengewerkt. Je zal via co-creatie de projecten binnen de O&I tot een goed einde brengen en daarmee bijdragen aan de strategische doelen van de organisatie.

Jouw projectgenoten zijn voornamelijk zorgprofessionals die vanuit de inhoud hun bijdrage leveren. Zij kenmerken zich door veel passie over de inhoud van hun vakgebied mee te denken. Aan creatieve en constructieve ideeën geen gebrek. Aan jou als projectleider is het de uitdaging om deze ideeën om te zetten in een concrete projectplanning met bijbehorende financiële onderbouwing om ook daadwerkelijk tot implementatie over te kunnen gaan. Jij weet je projectteam te inspireren, motiveren en te faciliteren om samen tot een eindresultaat te komen. Voor jou is het vanzelfsprekend om diverse stakeholders regelmatig van updates te voorzien betreft de voortgang van de projecten. Jij hebt jezelf als doel gesteld met elkaar tot het beste resultaat te komen.

De eerste lijn is de spil in het netwerk tussen het sociaal domein en de tweede lijn. Dit zijn tevens onze samenwerkingspartners. Wij werken vanuit de gedachte praktijk – wijk- stad.

Jij hebt affiniteit met de gezondheidszorg  Zo weet je de weg in subsidieland. Je hebt uitstekende voelsprieten om je weg te vinden binnen de organisatie. Je bent innovatief ingesteld waardoor je ook vooruit kan denken en niet bang bent initiatieven te nemen om de organisatie verder te helpen. Je combineert een conceptueel denkvermogen en realisatiekracht met een positief kritische instelling. Je schrijfstijl is correct en bondig. Met veranderingen is ICT ook onmisbaar. Je bent zeker geen digibeet en weet de juiste digitale tools in te zetten voor je projectplanning.

Een greep uit een aantal projecten die jij zou kunnen leiden:

  • Implementeren van kwaliteitsprojecten in de ouderenzorg
  • Verbeteren van de samenwerking met huisartsen, wijkverpleegkundigen en het buurtteam in de wijk om de zorg voor kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers te optimaliseren.
  • Middels data en zorgprofessionals in de wijken aan de slag gaan om de zorgvraag in kaart te brengen.
  • Het toegankelijk maken van e-health toepassingen voor de inwoners van Utrecht.

Je rapporteert aan de directeur O&I.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is en de komende jaren sterk zal groeien. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Huisartsenzorg (min € 3787.- en max € 4839.- bruto per maand o.b.v. 38 uur).

 

Informatie of vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Barend van Dijk, directeur O&I tel. 06 – 14 49 36 51.
Voor meer informatie over de organisatie en de O&I nodigen wij je uit onze website door te nemen.

Interesse?

Jouw CV met motivatiebrief ontvangen wij graag uiterlijk  27 oktober via hr@huisartsenutrechtstad.nl.