Leid jij een project van start tot oplevering en nazorg in goede banen? Wil jij een bijdrage leveren om meer tijd voor de patiënt te creëren door samen met je collega’s de eerstelijnszorg slimmer te organiseren? Lukt het jou om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de medische basiszorg toegankelijk blijft in een groeiende stad? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

De organisatie:

Sterkz.org vallend onder de coöperatie Huisartsen Utrecht Stad (HUS) verenigt eerstelijns zorg  in Utrecht Stad. Samen zetten we ons in om de slagkracht van de eerstelijnsgezondheidszorg te versterken.

Binnen Sterkz.org richten we ons op de ondersteuning van eerstelijns zorg. Onze missie is als stedelijk aanspreekpunt voor de eerstelijnszorg aansluiten bij de werkelijke behoefte, ook van mensen die kwetsbaar zijn of beperkte gezondheidsvaardigheden hebben. Dat vraagt om multidisciplinaire samenwerking rond preventie, zelfmanagement en een sluitend aanbod van zorg en ondersteuning. Dichtbij de mensen (in de wijk als het kan in de stad als het moet), effectief en efficiënt, met de huisartsenvoorziening als basis.

Wij hebben op korte termijn behoefte aan een

 

PROJECTLEIDER

 (32 uur per week)

Wij zoeken:

Een projectleider die ervaring meebrengt in het leiden van diverse projecten waarbij multidisciplinair wordt samengewerkt. Je zal via co-creatie de projecten binnen Sterkz.org tot een goed einde brengen en daarmee bijdragen aan de strategische doelen van de organisatie.

Jouw projectgenoten zijn voornamelijk zorgprofessionals (van verschillende organisaties en disciplines) die vanuit de inhoud hun bijdrage leveren. Zij kenmerken zich door veel passie over de inhoud van hun vakgebied mee te brengen. Aan creatieve en constructieve ideeën geen gebrek. Aan jou als projectleider is het de uitdaging om deze ideeën om te zetten in een concrete projectplanning met bijbehorende financiële onderbouwing om ook daadwerkelijk tot implementatie over te kunnen gaan. Jij weet je projectteam te inspireren, motiveren en te faciliteren om samen tot een eindresultaat te komen. Voor jou is het vanzelfsprekend om diverse stakeholders regelmatig van updates te voorzien betreffende de voortgang van de projecten. Jij hebt jezelf als doel gesteld met elkaar tot het beste resultaat te komen.

De eerste lijn is de spil in het netwerk tussen het sociaal domein en de tweede lijn. Dit zijn tevens onze samenwerkingspartners. Wij werken vanuit de gedachte praktijk – wijk- stad.

Gezien het aantal projecten met een grote ICT component zoeken wij een nieuwe collega die bij voorkeur ervaring heeft binnen de Zorg ICT. Je bent innovatief ingesteld waardoor je ook vooruit kan denken en niet bang bent initiatieven te nemen om de organisatie verder te helpen. Je combineert een conceptueel denkvermogen en realisatiekracht met een positief kritische instelling. Je schrijfstijl is correct en bondig. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je tijdig en regelmatig rapportages deelt t.a.v. de voortgang van jouw projecten.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is en de komende jaren sterk zal groeien. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Huisartsenzorg (min € 4.071,00.- en max
€ 5202,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur).

Informatie of vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Hilhorst, medisch directeur, via: hilhorst@huisartsenutrechtstad.nl

Interesse?

Jouw CV met motivatiebrief ontvangen wij graag via hr@huisartsenutrechtstad.nl.