Ben jij werkzaam in de zorg? Hou je van variatie en vind je het leuk om nachtdiensten te draaien en goede kwaliteit zorg te leveren aan patiënten van de Spoedpost Utrecht Stad (SUS)? Dat kan als Nachttriagist bij SUS!

 

Jouw nieuwe baan

Deze parttime functie als triagist is goed te combineren met een baan in een (dag) praktijk en biedt ook veel mogelijkheden voor een passende werk- en privébalans.

Wij hebben oog voor jouw talent als ervaren triagist en stimuleren het ontwikkelen van jouw kwaliteiten. Met jouw passie voor de zorg ben je gewend om te schakelen met artsen en patiënten en adequaat om te gaan met feedback. Als triagist ben je het eerste contactpersoon voor patiënten die spoedzorg nodig hebben in de nacht.

Je beoordeelt de urgentie van klachten en vragen, je informeert en adviseert patiënten en stelt hen waar nodig gerust. Jij bent de spil in het verstrekken van de juiste zorg op het juiste moment. Werken in het hart van de spoedzorg. Spoedpost Utrecht Stad (SUS) biedt spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond- en weekend- uren aan inwoners van Utrecht Stad en omliggende dorpen Maartensdijk, Achttienhoven, Groenekan en Westbroek.

Aan de spoedpost zijn ongeveer 40 tot 45 triagisten verbonden, ook een aantal student triagisten. Op maandag tot en met vrijdag werk je samen met drie andere triagisten. In het weekend zijn er meer hulpvragen en werk je met een groter team. Een regie-assistent heeft elke dienst een coördinerende rol. Naast de telefonische triage vindt er ook face-to-face (balie) triage plaats.

De triagist valt hiërarchisch gezien onder de teamleider van de huisartsenpost en wordt medisch-inhoudelijk aangestuurd door de dienstdoende huisarts.

 

Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een organisatie met een platte organisatiestructuur en met grote betrokkenheid van de leden. Ongeveer driehonderd huisartsen uit de regio Utrecht zijn aangesloten bij deze spoedpost.

De patiënten waarmee je te maken krijgt zijn divers. Je hebt te maken met ouderen, studenten en vanwege de vele sportvelden in de buurt ook veel sporters. Ook traumazorg komt voor. Meestal ken je deze patiënten niet, maar het is wel aan jou om snel in te schatten welke zorg zij nodig hebben. Werken op één van de huisartsenposten in de regio Utrecht, betekent werken in het hart van de spoedzorg.

 

Wat breng je mee?

 • Je bent gediplomeerd triagist;
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring in deze functie;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt hart voor de zorg;
 • Als professional wil jij je ontwikkelen en hoge kwaliteit van zorg blijven leveren;
 • Je vindt het fijn om nachtdiensten te draaien;
 • Je bent computervaardig.

Voldoe je (nog) niet aan deze functie-eisen, maar spreekt de functie je wel aan? Neem dan toch (vrijblijvend) contact met ons op. Wie weet zijn er andere mogelijkheden.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Je kunt rekenen op geaccrediteerde scholing, coaching en ondersteuning gedurende je gehele dienstverband;
 • Je werkt in een professioneel team met collega-triagisten, huisartsen en chauffeurs;
 • De functie is op basis van een 38-urige werkweek ingeschaald in schaal 4 / 5 (€ 2.179 euro tot € 3.321 euro) conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag over de uren buiten kantoortijd (30 tot 50 procent), feestdagencompensatie en een eindejaarsuitkering (6,5 procent), in 2021 is de eindejaarsuitkering eenmalig 7 procent);
 • Een prima pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.

 

Verdere informatie

Houd jij van dat extra beetje spanning? Voldoe jij aan onze opleidingseisen én houd jij ook zo van de nachtdiensten, dan hopen we dat je snel contact opneemt! Lijkt het je wat, maar twijfel jij nog? Loop een paar uurtjes mee, spreek met beginnende en ervaren triagisten en proef de sfeer op de post. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mi Sun van Helvoort- van der Mannen (werkdagen: di t/m vrij) tel. 06 – 42 53 37 37.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment