Intro

Als medisch specialist heb jij het in je om leiding te geven. Op een prettige en professionele manier. Met de juiste afstemming met het medisch team. Zie je dat zitten? Dan is deze vacature waarschijnlijk jouw volgende baan!

Jouw nieuwe baan

Met een achtergrond als huisarts ambieer jij een volgende carrièrestap. Aan jou de taak om in je rol als medisch manager de medisch-inhoudelijke kwaliteit van de dienstverlening bij SUS verder te optimaliseren.

De coöperatie Huisartsen Utrecht Stad, kortweg HUS, verenigt alle huisartsen in het werkgebied en is als organisatie niet meer weg te denken uit de zorg in de stad en regio Utrecht. De HUS is bestuurlijk verantwoordelijk voor de SUS. De organisatie zit momenteel in transitie van een monodisciplinaire organisatie naar een organisatie die een grote rol speelt in de te ontwikkelen eerstelijns regio-organisatie met een multidisciplinair karakter. Jouw ervaring en inzicht op het gebied van medisch management is in deze transitie van grote waarde.

Als manager zet jij mensen in hun kracht, enthousiasmeert en verbindt. Je weet een veilige omgeving en cultuur te creëren waarbij de communicatie open is en waarbij feedback constructief is.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van en uitvoering geven aan het medisch-inhoudelijk beleid. Innovatie is voor jou geen holle term: jij hebt de drive om altijd te kijken hoe iets beter kan. Je coördineert de medische zorg binnen SUS en je bent het eerste aanspreekpunt voor de medici en paramedici. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en vormt een duaal management met de postmanager.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een organisatie met een platte organisatiestructuur met grote betrokkenheid van de leden. Ongeveer 300 huisartsen uit de regio Utrecht zijn aangesloten bij SUS. Je werkt in een team met meer dan 40 triagisten die zich inzetten om zo efficiënt mogelijk, goede zorg te kunnen leveren.

Wat breng je mee?

Je hebt meerdere jaren ervaring als praktiserend huisarts en je bent bij voorkeur afkomstig uit de regio Utrecht. Je staat met je voeten in de klei en kent het reilen en zeilen van de eerstelijnszorg als geen ander.

Management is zelden simpel. Een goede oplossing is nooit pasklaar. Daarom is SUS op zoek naar een flexibel ingesteld medisch specialist met uitstekende leiderschapskwaliteiten. Managementervaring is een pré. Jouw kennis van het vak en van mensen benut je volledig in deze baan. Je wordt uitgedaagd door het bevorderen en bewaken van de medisch-inhoudelijke kwaliteit en je hebt gevoel voor verhoudingen en partijen.

Je bent een sterke verbinder en bent in staat anderen te enthousiasmeren. Je zoekt de samenwerking met collega huisartsen en geeft feedback over medische verbeterpunten. Samen met je collega-manager, streef je naar een efficiënte, transparante organisatie. Je zoekt de mensen op de vloer graag op en bent bereid jouw gezicht te laten zien.

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast een boeiende baan ligt er bij SUS ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar conform de CAO huisartsenzorg. Een contract voor minimaal 20 uur per week voor de duur van één jaar waarbij er uitzicht is op een vast dienstverband. De inschaling is conform de CAO Huisartsenzorg in schaal 12. Dit betekent minimaal 4.983 euro tot maximaal 6371 euro bij een 38-urige werkweek.

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?

HUS en SUS maken meer mogelijk. Geldt dit ook voor jou? Wil jij je ambities waarmaken en kiezen voor een verrassende werkplek voor toekomst en carrière?

Neem dan voor uitgebreide informatie contact op met Consultant Healthcare Marjolein Lach de Bère – Gommers op telefoonnummer 076 – 515 25 80. Zowel vakinhoudelijk als wat betreft de sollicitatieprocedure. we hebben de werving exclusief uitgezet bij BKV.