Ben jij een huisarts die het interessant vindt om medische zorg te combineren met strategische en beleidsmatige werkzaamheden voor de eerstelijnszorg? Vind je het een uitdaging om bij te dragen aan meer tijd voor de patiënt, omdat je  samen met je collega’s de eerstelijnszorg slimmer organiseert? Lukt het jou om er samen met andere zorgaanbieders voor te zorgen dat medische basiszorg toegankelijk blijft in een snelgroeiende stad? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

De organisatie

De organisatie & infrastructuur Utrecht Stad (O&I BV), verenigt de huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten in Utrecht Stad. Samen zetten we ons in om de slagkracht van de eerstelijnsgezondheidszorg te vergroten. De O&I is onlangs opgericht vanuit de wens om multidisciplinair samenwerken in zowel praktijk, wijk als stad verder uit te bouwen. De wisselwerking tussen die drie niveaus maakt het mogelijk om zorgverleners beter te ondersteunen bij het bieden van samenhangende zorg. Als gevolg hiervan zal de organisatie de komende jaren  sterk groeien.

We hebben op korte termijn behoefte aan een

MEDISCH DIRECTEUR

parttime (24 uur/week)

Wij zoeken

Een huisarts die bij voorkeur de kaderopleiding beleid en beheer heeft gevolgd of wil volgen. Samen met de algemeen directeur van de O&I geef je leiding aan de O&I-organisatie, waarbij jouw aandachtsgebied primair medisch-inhoudelijk is.

Als medisch directeur ben je verantwoordelijk voor de zorgprogramma’s. In nauwe samenwerking met het wijkvertegenwoordigersoverleg (WVO) gaat de O&I-directie verder inhoud geven aan de geïntegreerde zorg in de wijken via een populatiegerichte benadering. De O&I-directie legt verantwoording af aan de statutaire directie van de holding HUS.

Om deze belangrijke functie goed te kunnen uitvoeren, beschik je over aantoonbare bestuurlijke ervaring in de eerstelijnszorg en een uitgebreid netwerk. Je bent in staat verbindingen te leggen met relevante partijen in de eerste- en tweedelijnszorg.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is en de komende jaren sterk zal groeien. Salariëring is conform de WNT-richtlijnen klasse II.

Informatie of vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Barend van Dijk, algemeen directeur O&I tel. 06 – 14 49 36 51.
Voor meer informatie over de organisatie, het functieprofiel en de O&I nodigen wij je uit onze website door te nemen.

Interesse?

Jouw CV met motivatiebrief ontvangen wij graag uiterlijk 7 januari 2022 via hr@huisartsenutrechtstad.nl