Ben jij als arts in spé op zoek naar een betekenisvolle en goed betaalde medische bijbaan? Wij zijn voor onze Spoedpost in Utrecht Stad op zoek naar geneeskundestudenten die tijdens hun studie flexibel aan de slag willen als junior triagist en tegelijkertijd goed willen bijverdienen!

 

Jouw nieuwe baan

Als junior triagist ben je het eerste contactpersoon voor patiënten die spoedzorg nodig hebben in de avonden en in het weekend. Je beoordeelt de urgentie van klachten en vragen, je informeert en adviseert patiënten en stelt hen waar nodig gerust. Jij bent de spil in het verstrekken van de juiste zorg op het juiste moment. Werken in het hart van de spoedzorg.

De spoedpost biedt spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond- en weekend- uren aan inwoners van Utrecht Stad en omliggende dorpen Maartensdijk, Achttienhoven, Groenekan en Westbroek.

Aan de spoedpost zijn ongeveer 40 tot 45 triagisten verbonden. Op maandag tot en met vrijdag werk je samen met drie andere triagisten. In het weekend zijn er meer hulpvragen en werk je met een groter team. Een regieassistent heeft elke dienst een coördinerende rol. Naast de telefonische triage vindt er ook face-to-face (balie) triage plaats.

De junior triagist valt hiërarchisch gezien onder de teamleider van de huisartsenpost en wordt medisch-inhoudelijk aangestuurd door de dienstdoende huisarts.

 

Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een organisatie met een platte organisatiestructuur en met grote betrokkenheid van de leden. Ongeveer driehonderd huisartsen uit de regio Utrecht zijn aangesloten bij deze organisatie.

De patiënten waarmee je te maken krijgt zijn ouderen, studenten en vanwege de vele sportvelden in de buurt ook veel sporters. Ook traumazorg komt voor. Meestal ken je deze patiënten niet, maar het is wel aan jou om snel in te schatten welke zorg zij nodig hebben. Werken op één van onze huisartsenposten in de regio Utrecht betekent werken in het hart van de spoedzorg.

 

Functie eisen:

  • Je bent medisch student én in het bezit van jouw bachelorsdiploma of je verwacht deze binnenkort te behalen;
  • Je draait minimaal 4 diensten per maand. Je kunt je diensten ook compenseren bijvoorbeeld in verband met vakanties/coschappen;
  • Je bent ‘s avonds en/-of in het weekend beschikbaar;
  • Je draait mee in de nachtdiensten. Om de verdeling hierin eerlijk te houden draai je minimaal 8 nachtdiensten per jaar.

Jouw collega’s zijn enthousiast, gaan voor kwaliteit en vinden een goede samenwerking zeer belangrijk. Als junior triagist krijg je dagelijks te maken met een grote verantwoordelijkheid. Vertrouwen, eerlijkheid en goed overleg met je collega’s zorgen dan voor een prettige teamspirit. Vanzelfsprekend heb jij passie voor dit vak en blijf je rustig onder druk.

Tenslotte ben je iemand die goed om kan gaan met weerstand en empathisch vermogen is nodig voor de communicatie met de patiënten en de relaties van patiënten.

 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een hartelijk welkom en een duidelijke inwerkperiode waarbij je je snel thuis zult voelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Naast een boeiende en veelzijdige baan ligt er ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar. Voor een vakbekwaam junior triagist is dit schaal 4/5 cao huisartsenzorg. Hierbij hoort een salaris van minimaal € 2.179 tot maximaal € 3.321 euro bruto per maand bij 38-urige werkweek, exclusief een anw-toeslag.

 

Verdere informatie

Werken in het hart van de spoedzorg. Wil jij je ambities waarmaken en kiezen voor een verrassende werkplek als triagist in Utrecht?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Joyce Witteveen, Corporate Recruiter Spoedpost Utrecht Stad via witteveen@huisartsenutrechtstad.nl of op 06 – 11 71 96 50. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp.