De organisatie & infrastructuur Utrecht Stad (O&I), vallend onder de coöperatie Huisartsen Utrecht Stad (HUS) verenigt de huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten in Utrecht Stad. Samen zetten we ons in om de slagkracht van de eerstelijnsgezondheidszorg te versterken. De O&I Utrecht Stad is een organisatie in oprichting en sterk in beweging. Binnen de O&I werken we met het principe praktijk–wijk–stad. Waarbij er een wisselwerking is tussen wijk en stad. De verwachting is dat de organisatie als gevolg hiervan de komende jaren qua omvang sterk zal toenemen.

De O&I Utrecht Stad is een BV, welke net als de Spoedpost Utrecht Stad BV (SUS) valt onder de HUS Holding. De HUS is een organisatie die alle huisartsen in Utrecht stad verenigt. De coöperatie is opgericht in 2014 en sindsdien volop in ontwikkeling met als doel een sterke huisartsenzorg die de individuele praktijken overstijgt. HUS is als organisatie niet meer weg te denken uit de zorg in de stad en de regio Utrecht.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een

directiesecretaresse

voor 24 uur per week.

Als directiesecretaresse:

  • Ondersteun je de directeur O&I-organisatie op secretarieel gebied zodat deze bij de uitvoering van zijn taken ontlast wordt.
  • Ben je voor het telefoon-, post- en mailverkeer het eerste aanspreekpunt, je bepaalt de prioriteit en verwijst waar nodig door.
  • Je ondersteunt werkgroepen met o.a. voorbereiding van de agenda, aanleveren van vergaderstukken, notuleren en bewaken van de actiepunten (vergaderingen kunnen ook in de avonduren plaatsvinden).
  • Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor het bureau.
  • Je vervangt bij afwezigheid van de directiesecretaresse/officemanager haar taken voor directie, bestuur, Raad van Commissarissen en crisisteam
  • Je draagt zorg voor representatieve kantoor- en vergaderruimten en voor de bijbehorende catering.
  • Je ontvangt bezoekers.

Wij zoeken:   

Een secretaresse die proactief  en punctueel werkt, zelfstandig haar taken kan uitvoeren en creatief is in het oplossen van voorkomende problemen. Je hebt een enthousiaste, sociaal vaardige werkhouding en vormt daarmee een waardevolle aanvulling voor ons team.

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot secretaresse of managementassistent op MBO+-niveau. Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je digitaalvaardig en heb je uitgebreide kennis van Outlook, Word, Excel en PowerPoint.

Plaats in de organisatie

Je krijgt functionele aanwijzingen en richtlijnen van een ervaren collega-secretaresse. Zij zal je tevens begeleiden bij het opstarten in deze functie.

Wij bieden

Een interessante functie in een organisatie die volop in beweging is en de komende jaren sterk zal groeien. De functie is ingedeeld in schaal 6 van de cao huisartsenzorg. Dat wil zeggen dat je, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, op fulltime basis (38 uur) minimaal € 2.706,- en maximaal € 3.695,- bruto per maand verdient. We gaan in beginsel een contract aan voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd waarop de cao huisartsenzorg van toepassing is (waaronder 6,5% eindejaarsuitkering).

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie naar hr@huisartsenutrechtstad.nl.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Anja Donker, 06-39844147.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.