Ben jij een bruggenbouwer pur sang, die partijen weet te inspireren, motiveren en faciliteren en vind je het een uitdaging om handen en voeten te geven aan
multidisciplinaire samenwerking in de eerstelijnszorg van Utrecht stad?
Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken voor de functie van

Directeur O&I.

Voor 32 uur per week.

De Coöperatie Huisartsen Utrecht Stad, kortweg HUS, verenigt alle huisartsen in Utrecht stad.  De coöperatie, opgericht met als doel praktijken te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige huisartsenzorg, is volop in ontwikkeling. Momenteel bevindt de organisatie zich in een transformatieproces van een monodisciplinaire naar een multidisciplinaire organisatie voor de eerstelijnszorg. Samen met de overige eerstelijnsorganisaties in de stad wordt binnenkort een aparte BV organisatie en infrastructuur(O&I) ingericht onder de vleugels van HUS.

Jouw taak
In nauwe samenwerking met het WVO (wijkvertegenwoordigersoverleg) en
multidisciplinaire thematische werkgroepen invulling geven aan de inrichting van deze O&I-organisatie, onder meer resulterend in een beleidsplan voor de komende vijf jaar, een contract met de zorgverzekeraar, nadere uitwerking van de financiële kaders plus verdeling van de middelen, en themaplannen plus werkafspraken.

Wij zoeken
Een directeur die in staat is op basis van ervaring en onderzoek een gedegen koers te formuleren. En door transformationeel leiderschap partijen te motiveren, te verenigen en te faciliteren rond strategische thema’s als ICT, kwetsbare ouderen, GGZ, jeugd, integrale zorg en leefstijl. De directeur kan genomen besluiten koersvast neerzetten en kan goed acteren in de context van verschillende belangen, zonder daarbij het belang van O&I uit het oog te verliezen. Hij/zij beschikt daartoe over aantoonbare ervaring met
veranderprocessen, bij voorkeur in de eerstelijnszorg en is bovendien een netwerker die de organisatie op representatieve wijze vertegenwoordigt. Hij/zij is zakelijk, met oog voor financiële belangen en gevoeligheden en zorgt ervoor dat de administratie vlekkeloos verloopt.
Je rapporteert aan de directie HUS.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een boeiende baan middels een tijdelijke aanstelling voor 32 uur per week, initieel voor de duur van een transitieperiode van twee jaar. Salariëring is conform de WNT-richtlijnen, klasse II.

Ben jij de manager die wij zoeken?
Word je enthousiast en uitgedaagd door deze vacaturetekst? Kijk dan hier voor een uitgebreid profiel. Kijk voor nadere informatie over HUS verder op deze website.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geert Philipsen, algemeen directeur HUS op het mobiele nummer 06-53928798. Jouw sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag uiterlijk 4 januari 2021 via hr@huisartsenutrechtstad.nl.