Vanwege een aflopende bestuurstermijn zoekt HUS per 1 januari 2022 nieuwe bestuursleden. Als bestuurslid vertegenwoordig je de leden van de huisartsencoöperatie. En als zodanig neem je beslissingen over de koers van HUS.

HUS groeit als kool en vanaf januari 2022 is er een organisatie-opzet die daarbij past. De coöperatie belegt haar operationele activiteiten namelijk bij een holding BV met twee aparte BV’s. De holding heeft een statutaire directie die meer verantwoordelijkheid draagt dan voorheen, al zijn het nog steeds het bestuur en de leden eindverantwoordelijk. Ook word je als bestuur bijgestaan door een kersverse Raad van Commissarissen met experts die hun sporen hebben verdiend op financieel, juridisch en zorginhoudelijk gebied.

Je vergadert regelmatig met de directie en de Raad van Commissarissen en je loodst belangrijke besluiten door de algemene ledenvergaderingen.

Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor het reilen en zeilen van de Utrechtse huisartsen? Wil je je organisatorische vaardigheden ontwikkelen? Wil je van de partij zijn nu HUS zich ontwikkelt van een kleine huisartsenclub tot een multidisciplinaire regio organisatie voor de eerstelijn? Of ga je niet over één nacht ijs en wil je je liever eerst oriënteren?

Neem in al die gevallen contact op met een van onze huidige bestuursleden.