Buurtteams

Bij uw Buurtteam kunt u terecht als u vastloopt met vragen rond opvoeden en opgroeien, echtscheiding, werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid, overlast en meer.

Hoe gaat HUS met uw gegevens om?

Uw zorgverzekeraar heeft een deel van uw zorg gecontracteerd bij de Coöperatie Huisartsen Utrecht Stad (HUS ) in plaats van bij uw huisarts. HUS heeft vervolgens uw eigen huisarts weer gecontracteerd voor deze zorg. De zorg wordt dus gewoon door uw eigen huisarts geleverd. Door deze samenwerking van de huisartsen kunnen we gezamenlijk de kwaliteit…

Thuisarts.nl

Hier vindt u informatie over gezondheid en ziekte. De site is samengesteld door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

VerwijsWijzer Utrecht

Op deze website kunt u, als inwoner van de gemeente Utrecht, voor veel aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen vinden hoe u nu verder moet.

Wanneer naar de huisarts?

Wanneer gaat u wel of niet naar de huisarts? Op de website Dokteren onder de Dom vindt u handige tips en adviezen over wat u het beste kunt doen voor uw gezondheid.

Website voor mantelzorgers in Utrecht gelanceerd

Er is een nieuwe website gelanceerd voor mantelzorgers in Utrecht. Op de website vertellen mantelzorgers over hun leven als mantelzorger. Ook staat er allerlei praktische informatie voor Utrechtse mantelzorgers op. Wat is er aan financiële ondersteuning mogelijk? Wat zijn de mogelijkheden om de zorg af en toe even over te dragen? Waar kun je andere…